Enjte, 28 Maj 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN Council

20 Tetor 2019

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN CouncilAAO, AEnv, AGEREF/CL, ARCAS, BEES-ONG, BUND Naturschutz in Bayern, CEIDA,...

Projekti S.W.A.N

12 Qershor 2019

Projekti S.W.A.N (Platforma dixhitale për ripërdorimin e mbetjeve të ngurta për Ballkanin), bashkëfinancohet nga Programi Ndërkombetar i Bashkëpunimit Interreg V...

ipa

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

GEO-CRADLE

Athinë, Greqi, 18 – 19.02.2016 Projekti i Bashkimit Europian “GEO-CRADLE” u lançua me sukses me qëllimin krijimin e një rrjetit aktorësh dhe një Qendre të Dhënash për Vëzhgimin e Tokës në Afrikën e Veriut, Lindjen e Mesme dhe Ballkan 

http://www.balkanweb.com/site/geo-cradle-shqiperia-per-here-te-pare-pjese-e-studimit-te-shendetit-tokesor/


Berlin, Gjermani - 01.07.2016 - u zhvillua workshop-i 10 i projekteve të financuara nga GEO European "Nxitja e vrojtimit të Tokës për Evropën"

https://www.facebook.com/inca.albania/posts/1047197018678991


Tiranë, 26/09/2016 - Projekti i Bashkimit Evropian “GEO-CRADLE” zhvilloi me sukses takimin me aktorët kombëtar me qëllimin e futjes së tyre në një rrjet aktorësh rajonal dhe të Qendrës së të Dhënave për Vëzhgimin e Tokës në Ballkan

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/537-geo-cradle-takim-bashkerendues-i-aktoreve


Bruksel, 7 Korrik 2017 - GEO-CRADLE - takim mbi vlerësimin e progresit

http://www.inca-al.org/sq/item/601-geo-cradle-takim-mbi-vleresimin-e-progresit


 Tiranë - 19 Dhjetor 2015 - Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale, GEO-CRADLE

http://inca-al.org/sq/item/700-takim-bashkepunues-i-aktoreve-kombetare-ne-kuader-te-nismes-rajonale-geo-cradle


 

Kalendari i Aktiviteteve

« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook