Merkure, 23 Shtator 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Në datat 26-30 Tetor Presidenti i INCA-s Dr.Zamir Dedej mori pjesë në takimin rajonal “Në vazhdim të rrugëve të Vendikut” (Sulle Rotte della Serenissima), të organizuar në Budva (Mal i Zi) nga shoqata italiane MAREAMICO. Aktiviteti është në vazhdim të takimeve te mëparshme të organizuar nga shoqata në vende të tjera të Mesdheut. Gjatë këtij takimi, Dr.Dedej dhe On.Roberto Tortoli,…
Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), nënshkroi një kontratë pune me zyrën e WWF MedPO për projektin me titull “Protected biodiversity – Empower Albania NGO-s for Promoting Natura 2000”, bazuar në deklaratën e partneritetit të firmosur me parë kur është paraqitur propozimi.
Në datat 7-8 tetor Dr.Zamir Dedej mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare me titull “Zhvillimi i qëndrueshëm i energjisë së ujit në Ballkanin Perëndimor”, që u mbajt në Dubrovnik. Konferenca mblodhi aktorët kryesorë rajonalë në zhvillimin dhe projektimin e digave për të diskutuar rreth mundësive të përmirësimit të qëndrueshmërisë së skemave të hidrocentraleve nëpërmjet adoptimit të standardeve mjedisore, përfshirë dhe konceptin…
Më datë 29 shtator 2009, UNICEF në bashkëpunim me INCA-n, organizoi një takim për shpërndarjen e certifikatave për mësuesit e trajnuar nga projekti për edukimin mjedisor në shkollat fillore të quajtur CLEEN (Child Led Environmental Education Iniciative). Në këtë takim ishin të ftuar Ministri i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave Z.Fatmir Mediu, Ministri i Arsimit dhe Shkencës Z.Myqerem Tafaj,…
Gjatë muajit shtator, Dr.Zamir Dedej mori pjesë në workshopin me titull “Për një përqasje të integruar ndaj vlerave kulturore e natyrore të ligatinave”, organizuar nga Fondacioni Grek Med-INA në bashkëpunim me MedWet (Iniciativa për Ligatinat Mesdhetare) dhe SPP (Shoqata për Parkun e Prespës). Në këtë takim ai dha kontributin e tij në diskutime dhe paraqiti një studim që lidhet me…

Kalendari i Aktiviteteve

« September 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook