Civil Society & Think Tank Forum I: Berlin 2021

Civil Society & Think Tank Forum I: Berlin 2021

Civil Society & Think Tank Forum I: Berlin 2021" mblodhi përfaqësues te shoqërisë civile dhe ekspertë nga vendet e Ballkanit Perëndimor, të cilët diskutuan bashkërisht mbi një sërë sfidash të rajonit, shkëmbyen eksperienca dhe hartuan rekomandimet politike sipas dokumentit bashkëlidhur. Rekomandimet e paraqitura do të diskutohen me përfaqësues të qeverive të rajonit gjatë “Civil Society & Think Tank Forum II: Berlin 2021”.

Për më tepër, klikoni këtu! Civil Society & Think Tank Forum I Berlin 2021

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: