Shtune, 08 Gusht 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Në këtë numër do të gjeni:  - Nëse dimë më shumë, mbrojmë më mirë! - Aeroplanë apo shpendë mbi Lagunën e Nartës - Së bashku të dëgjojmë zërin e Lagunës së Nartës - Përherë pranë natyrës dhe kafshëve të egra - Shijimi i natyrës - Udhërrëfyesi i Baks-Rrjollit - Promovimi i produkteve agroushqimore në zonën Ana Malit - Forumet Mjedisore Lokale për advokim dhe lobim - Media -…
Ditari Natyrës Nr.85 - Qershor 2020 - Në këtë numër do të gjeni: - Peshkatarët kërkojnë mbështetje nga shteti - Deti, e ardhmja e gjithë rajonit - Rimëkëmbja Blu e Mesdheut - Zonat e Mbrojtura dhe COVID-19 - Si duhet të sillemi në një Zonë të Mbrojtur - Është koha për Natyrën - Oferta 3B në Velipojë - Një mundësi…
Në këtë numër do të gjeni:  - Mirënjohje dhe Falenderime të veçanta për stafin mjeksor- Strategjia Evropiane e Biodiversitetit 2030- Dy lloje interesante peshkaqenësh në ujërat shqiptare - Peshkaqenët që duhen mbrojtur në ujërat shqiptare- Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë- Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura - Mbrojtja e dunave dhe turizmi kreativ- Tabela informuese për turistët në Baks-Rrjoll -…
Në këtë numër do të gjeni: · 28 Prill 2020 - 10 vjet Parku Kombëtar Detar "Karaburun - Sazan" · Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura · 22 Prilli - Dita e Tokës · Ndikimi i COVID-19 në natyrë dhe biodiversitet · Mbrojtja e Dunave dhe Turizmi Kreativ   · ...pak histori... · Njoftime
Në këtë numër do të gjeni: - Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura - 3 Marsi – Dita Botërore e Jetës së Egër - 18 Marsi - Dita Botërore e Riciklimit - 21 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Pyjeve - 22 Marsi – Dita Botërore e Ujit - Mbrojtja e Dunave dhe Turizmi Kreativ - ...pak histori... - Njoftime
Në këtë numër do të gjeni: · Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura · Mbrojtja e Dunave dhe Turizmi Kreativ · 2 Shkurti - Dita Botërore e Ligatinave · Lançohet projekti MPA_NETWORKS · Nga Malet në Det · Promovimi i përdorimit të qëndrueshëm të burimeve natyrore të ekosistemit të rezervatit natyror Kune-Vain-Tale · Peshkaqenët dhe Rajat në Mesdhe · ...pak histori... · Njoftime
Në këtë numër do të gjeni: - Aksione Komunitare për Zonat e Mbrojtura - Censusi ndërkombëtar i shpendëve të ujit 2020 - 26 Janari - Dita Botërore e Edukimi Mjedisor - 27 Janari - Dita e Shërbimit Pyjor Shqiptar - ...pak histori... - Njoftime

Kalendari i Aktiviteteve

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook