Ditari Natyrës nr.127 - Dhjetor 2023

Ditari Natyrës nr.127 - Dhjetor 2023

Ditari Natyrës nr.127 - Dhjetor 2023

Në këtë numër do të gjeni:

INCA Ju Uron Gëzuar Festat! Urimet më të mira për Vitin e Ri 2024 !

Parqet Kombëtare në rrezik!

Zonat Natyra 2000 e ardhmja e ruajtjes së natyrës dhe zhvillimit të qëndrueshëm

Bionet - Rrjeti i organizatave të ruajtjes së natyrës në Ballkanin Perëndimor

Rrugë të qëndrueshme drejt mbrojtjes së natyrës

Në Tropojë me grupet e interesit në kuadër të projektit "Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë"

Mbjellim pemë për të ardhmen tonë

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Pak histori...

Për më tepër, ju lutemi klikoni këtu...

 

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: