Ditari Natyrës nr.131 - Prill 2024

Ditari Natyrës nr.131 - Prill 2024

Ditari Natyrës nr.131 - Prill 2024

Në këtë numër do të gjeni:

Së bashku për të reduktuar ndotjen plastike në detin Mesdhe 

Qëndrueshmëria në biznes 

Objektivat e zhvillimit të brendshëm për zhvillim të qëndrueshëm 

Brukseli rekomandon uljen e emetimeve me 90% ! 

Vizitë studimore në Universitetin e Venecias 

Panairi i Punës dhe Karrierës 

Si të bëheni një zë për natyrën 

Pyllëzimi me teknologji moderne 

Njoftime 

    -  INCA - Antare e Institutit Mesdhetar të Ujit 

    -  Samiti i së Ardhmes / Zgjidhje shumëpalëshe për një të nesërme më të mirë

    -  Kongresi Botëror i Ranger 

    -  Simpozium Shkencor 

    -  Shpallja e konkursit të Fotove dhe Videove CEPF 2024 

Data të rëndësishme 

Pak histori... 

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Follow us: