Enjte, 28 Maj 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN Council

20 Tetor 2019

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN CouncilAAO, AEnv, AGEREF/CL, ARCAS, BEES-ONG, BUND Naturschutz in Bayern, CEIDA,...

Projekti S.W.A.N

12 Qershor 2019

Projekti S.W.A.N (Platforma dixhitale për ripërdorimin e mbetjeve të ngurta për Ballkanin), bashkëfinancohet nga Programi Ndërkombetar i Bashkëpunimit Interreg V...

ipa

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

Projektet

INCA që prej momentit të krijimit ka realizuar një sërë aktivitetesh dhe projektesh (deri tani më shumë se 60 kontrata), disa prej tyre më bashkpunim edhe me organizata të tjera.

Klientët e organizatës janë: Bashkimi Europian, WWF, IUCN, Fondi Global i Mjedisit (GEF), UNDP, Banka Botërore, Qëndra Rajonal e e Mjedisit (REC), UNEP/MAP, Ministria e Mjedisit, Ambasada USA, UNICEF, Këshilli i Europës, EBRD, SNV, etj.

Pjesa më e madhe e projekteve janë zbatuar brenda territorit të Shqipërise, por me perpjekjet e kohëve të fundit pjesa më e madhe e projektve zbatohet pergjatë kufijve (Mali i Zi, Maqedoni dhe Greqi). Buxheti vjetor i organizatës lëviz ndërmjet 250.000 – 300.000 Euro. Për detaje të mëtejshme mund të shikoni listen e projekteve në fund të dokumentit, që janë zbatuar nga kjo organizate dhe ne bashëkpunim me organizata te tjera.

More in this category: « POSEDONIA Projekte IPA »

Kalendari i Aktiviteteve

« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook