Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e tij elektronik.
Artikujt duhet të paraqitet: titulli; një paragraf  kryesor i shkurtër hyrës jo më shumë se 30–40 fjalë; një foto dhe linkun për referencë ku ju e keni botuar artikullin në një faqe online, faqen tuaj web, Facebook, Twitter apo Instagram.
Ju lutemi të merrni në konsideratë këtë kërkesë, pasi interesi për të shpërndarë artikuj, lajme apo njoftime të ndryshme përmes Ditarit, mund të jetë i konsiderueshëm dhe ne do të përpiqemi për të siguruar hapësirë ​​për të gjithë ju që dëshironi të kontribuoni. Redaksia ruan të drejtën për të shkurtuar apo modifikuar (jo tjetërsuar) tekstin nëse do të jetë e nevojshme.
Faleminderit për marrjen në konsideratë të këtyre udhëzimeve!
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: