Ditari Natyrës nr.115 - Dhjetor 2022

Ditari Natyrës nr.115 - Dhjetor 2022

Ditari Natyrës nr.115 - Dhjetor 2022

Në këtë numër do të gjeni:

Advokim për burimet natyrore

Ndajmë arritjet dhe sfidat në fushën e mbrojtjes së natyrës

Influencimi në politikat publike për ruajtjen dhe menaxhimin e ligatinave

Përqasje inovative për identifikimin e zonave Natyra 2000

Detyrimet dhe përfitimet nga rrjeti i zonave Natyra 2000

Rrjetëzimi dhe Advokim për Aksione Komunitare të Ruajtjes së Burimeve Natyrore Lokale

Njoftime

Pak histori...

Për më tepër, ju lutemi klikoni këtu

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: