Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023

Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023

Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023

 

Në këtë numër do të gjeni:

Habitati i Tulipanit Shqiptar shpallet Monument Natyre

Vjosa shpallet Park Kombëtar. Ekspertët: rrit mundësinë e zhvillimit të turizmit

1 YEAR OF SAVE SOIL

Tej fasadës urbane

Vjosa Park Kombëtar

-Vendrritja e Tulipanit shqiptar shpallet "Monument Natyre". Sfidat për mbrojtjen janë të mëdha

INCA - Ne dhe Mjedisi

Parku Kombëtar Divjakë - Karavasta prej vitesh atraksion turistik

"Sot një fidan, nesër një pyll"

Njoftime

Data të rëndësishme

Pak histori...

 

Për më tepër, ju lutemi klikoni këtu

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: