Objektivat e zhvillimit të brendshëm për zhvillim të qëndrueshëm

Objektivat e zhvillimit të brendshëm për zhvillim të qëndrueshëm

Objektivat e zhvillimit të brendshëm për zhvillim të qëndrueshëm

Me ftesë të iniciativës për Objektivat e Zhvillimit të Brendshëm (IDG), INCA ishte pjesëmarrëse në takimin e rradhës në Tunizi ku të ftuar ishin individë dhe organizata të cilët luajnë rol kryesor në institucionalizimin e IDG në vendet e tyre.

IDG është një iniciativë jofitimprurëse dhe me burim të hapur e angazhuar për të nxitur zhvillimin drejt një të ardhmeje të qëndrueshme, sipas përkushtimit që vendet anëtare të OKB kanë shprehur për të përmbushur Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDG) deri në vitin 2030.

Takim u mbështet nga Fondacionin Kamel Lazaar dhe pasoi Samitin e IDG të Tetorit 2023.

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: