Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Në këtë numër do të gjeni:

Forum Kombëtar - Natyra dhe Qëndrueshmëria

Starton projekti 1Future

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PK Alpet e Shqipërisë

Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab - Koritnik

Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë

Live Forumi Kombëtar "Natyra dhe Qëndrueshmëria"

Zgjedhjet dhe kujdesi ndaj Monumenteve të Natyrës në Zonat e Mbrojtura

Horizont EU - Rinia si faktor ndryshimi në realitetin mjedisor dhe sportiv

Zbulo Divjakën këtë verë! Shqipëri, ku tjetër!

Njoftime

Data të rëndësishme

Pak histori...

Për më tepër ju lutemi klikoni këtu...

logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: