Publikime

Informohuni rreth aktiviteteve tona nëpërmjet publikimeve

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023

Ditari Natyrës nr.121 - Qershor 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Përfundon Eco Camp në Luginën e Grebajës - Takime tematike me grupet e interesit në zonën e PN Korab -...
Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023

Ditari Natyrës nr.120 - Maj 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Forum Kombëtar - Natyra dhe Qëndrueshmëria - Starton projekti 1Future - Takime tematike me grupet e...
Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023

Ditari Natyrës nr.119 - Prill 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të barabartë - INCA merr pjesë në panairin e OJF-ve...
Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023

Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023

Ditari Natyrës nr.118 - Mars 2023   Në këtë numër do të gjeni: - Habitati i Tulipanit Shqiptar shpallet Monument Natyre - Vjosa shpallet Park Kombëtar. Ekspertët:...
Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023

Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023

Ditari Natyrës nr.117 - Shkurt 2023 Në këtë numër do të gjeni: - INCA mbyll me sukses projektin "Rrjetëzimi dhe Advokim për Aksione Komunitare të Ruajtjes së Burimeve...
Ditari Natyrës nr.116 - Janar 2023

Ditari Natyrës nr.116 - Janar 2023

Ditari Natyrës nr.116 - Janar 2023 Në këtë numër do të gjeni: - Përqasje inovative për identifikimin e Zonave Natyra 2000 - Qeverisja e mirë për ruajtje efektive dhe të...
logo

Rruga Islam Alla, Pallati IVEA, Kat I, Tirana, Albania

Na ndiqni: