Enjte, 28 Maj 2020
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

Thirrje shkollave për veprim

18 Dhjetor 2019

“Thirrje shkollave për veprim” është nisma e projektit ACAP drejtuar për të gjitha shkollat e rrethit të Vlorës, Beratit dhe...

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN Council

20 Tetor 2019

Open Letter by the undersigned IUCN Members to the IUCN CouncilAAO, AEnv, AGEREF/CL, ARCAS, BEES-ONG, BUND Naturschutz in Bayern, CEIDA,...

Projekti S.W.A.N

12 Qershor 2019

Projekti S.W.A.N (Platforma dixhitale për ripërdorimin e mbetjeve të ngurta për Ballkanin), bashkëfinancohet nga Programi Ndërkombetar i Bashkëpunimit Interreg V...

ipa

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
logoTë nderuar vizitorë! Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA) kërkon të japë kontributin e tij modest në përpjekjet dhe aktivitetet që zhvillohen për mbrojtjen e natyrës dhe biodiversitetit në vendin tonë, e më gjerë në rajon. Ne jemi të kënaqur që ju zgjodhët për të vizituar faqen tonë dhe jeni të mirëpritur të na kontaktoni, për çdo koment ose sugjerim qe lidhet me përmirësimin e informacionit të dhëne në këtë faqe. Faleminderit dhe punë të mbarë!
15-16 Maj 2018 - Podgoricë, Mali i Zi - U mbajt në Podgoricë takimi dy ditor i rrjetit të OSHC-ve, i cili u formua në kuadër të projektit "Shoqëria civile vepron për zhvillimin e qëndrueshëm socio-ekonomik mjedisor (CO-SEED)" dhe mbështetet nga BE.Më shumë se 30 anëtarë të OSHC-ve nga Serbia, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Shqipëria, Turqia dhe Mali i Zi…
7 Maj 2018 - Tiranë -  Lançohet Projektit Blue Land ose ndryshe Territoret Blu i cili do të synojë krijimin e një modeli të përbashkët, i cili do të zbatohet dhe në zonat e tjera bregdetare të mesdheut. Në konferencë ishin të pranishëm znj.Oranela Çuçi, Zv.Ministre e Turizmit dhe Mjedisit, z.Zamir Dedej, Drejtor i Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura,…
22 Prill 2018 - Parku Kombëtar Divjakë-Karavasta, “Dita e Tokës” Një aktivitet kombëtar u organizua sot në Parkun Kombëtar DK, nga Rrjeti për Mbrojtjen Natyrës në Shqipëri, në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit – REC Shqipëri dhe AdRZM qarku Fier, në kuadër të programit SENiOR-II, të mbështetur nga Ambasada Suedeze në Shqipëri. Ky aktivitet u organizua me mbeshtetjen e…
Tryezë të rrumbullakët me aktorët kryesorë - “Lista e kontrollit për studimet e VNM dhe VSM, Përdorimi i tyre nga pjesëmarrësit në takimet konsultuese”   Tiranë, 19.04.2018 - Vlerësimi i ndikimit në mjedis është procesi i identifikimit të pasojave të ardhshme të veprimeve të propozuara me qëllim garantimin se pasojat mjedisore janë marrë në konsideratë si duhet gjatë procesit të…
  Tiranë, 26 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit – REC Shqipëri,në kuadër të programit SENiOR-II për prioritetet kombëtare, të mbështetur nga Ambasada Suedeze në Shqipëri, organizuan Konferencën Kombëtare “Vlerësimi i gjendjes së mjedisit detar në Shqipëri”. Në këtë takim u prezantua raporti i vlerësimit të gjendjes së mjedisit…
Tiranë - 16 Shkurt 2018 - Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri (INCA), në bashkëpunim me Qendrën Rajonale të Mjedisit (REC Shqipëri), organizuan konferencën kombëtare, me rastin e përfundimit të fazes së parë të projektit “Promovimi dhe advokimi i menaxhimit të qëndrueshëm të burimeve dhe vlerave natyrore në Zonat e Mbrojtura", në kuadër të programit SENiOR-II, i cili zbatohet…
Tiranë - 29 Janar 2018 - Pranë ambienteve të INCA-s po zhvillohet takimi i katërt koordinues i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi ka si qëllim kryesor diskutimin e punës së rrjetit në kuadër të përfundimit të fazës së parë programit SENiOR-II dhe masat për mbylljen e tij, skemën e raportit përfundimtar, mbarëvajtjen e aktiviteteve të deritanishme, mbylljen në kohë të…

Kalendari i Aktiviteteve

« May 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook